0 comments / Posted on by Viviane Vietnam

Like the air we breathe and the water we drink, lingerie is a part of life so ubiquitous that it often goes unnoticed. Actually, lingerie plays an important role in our life especially women. It helps wearers shape their distinctive styles, thereby build up the personality, preferences and attitudes of each person. Discover yourself through choosing lingerie with Viviane.


Pink 

It cannot be denied pink’s place in fashion, specifically in lingerie, pink is one of the top sellers in the intimate apparel market. Pink is the color of romance, affection, and fragility. Those who gravitate towards pink tend to be gentle, sensitive, and mild-tempered; however, an affinity towards the bolder magenta end of the spectrum yields a more individualistic and non-conformist charm. Pink panties typify someone who is feminine and sensuous, gentle, and in need of affection. They tend to be the romantic types, so don’t be afraid to take your time with them. If your friends had to describe you in three words it would probably be something along the lines of “sweet, cute and adorable”. You’ve always been the baby of the group and you like a man that looks after you and treats you like the princess you know you are.


White

White is associated with innocence, light, purity, virginity, safety and cleanliness.  The woman who chooses this color generally has a lot of willingness to learn new things, but this also means that she often does not know a lot.  So, white-wearing, complying and innocent girls, you better put off your monastic attitude and add some color to your love life and to your underwear. It can also signify a fresh start, such as winter’s fallen snow. Looking to start a new chapter? Slip into some white underwear and make a change.  People in white are particularly open to suggestion expressing their ideas as well as their thought. 


Colorful lingerie

These lingerie are suitable for girls who are naughty, active and energetic. They often prefer to take the initiative and lead others with their subjective thoughts. This is the type who desires freedom and hates the stuffy. 
And especially she will be very hot in the “sex" These women can be easily conquered by men who have strong personality.


Black lace lingerie

Black is certainly the most seductive. The other colors are sexy too, but nothing screams out like black lingerie. Black absorbs energy to the maximum. It’s warm and active. It’s well used in lingerie to stimulate seduction. Commercially, black is a timeless fashion color. It is associated with slenderness, as people think black makes their bodies look thinner.  It is also a color of authority, power - and for the more dramatic black - creativity. An ebony underwear reveals the individualistic and powerful personality of a black panther. Black is both negative and positive. It’s power and elegance, mystery and aggression. It’s all in how you wear it.  Black is particularly seductive and powerful, suggesting deep passions.  Black lace lingerie brings women a sense of mystery and seductiveness that stimulates men strongly. Such woman has a subtle charm by which she is able to lure men into her trap. However this color also shows her vulnerability: she is deeply in love. So ladies of the dark, try not to show your true feelings and stick to the role of the dominating femme fatale. You will be very hot and seductive in black lingerie.


Lingerie with simple style

This type of lingerie is for girl who loves peace and simplicity. She does not demand her man that must be gallant or romantic but she never forgives man who betrays her. She is also very loyal and do not like adventure in love.


Lingerie with motif and patterns

This type of lingerie is appropriate with girls who are cute, lovely and sweet. But in love she wants to keep in her own.  She is quite passive, mentality of waiting and fear of being hurt.  Women love motifs lingerie often not dare to risk and test, so preserving. When making a wrong decision, she is usually regretful, lamentable and torment herself. 

The world of lingerie is really wonderful. Through choosing colors as well as patterns, the style and personality of women are shaped. Lingerie helps wearers understand themselves, thereby gradually improve themselves better and better. Indulge yourself with perfect lingerie matching with your personality and style, my girls!

Nhiều người vẫn giữ ý niệm mơ hồ về nội y; họ nghĩ rằng nội y chỉ là những món đồ bình thường, không đáng bận tâm. Nhưng thật ra, nội y đóng vai trò rất quan trọng trong cuộc sống hằng ngày của mỗi chúng ta, đặc biệt là chị em phụ nữ. Nó góp phần định hình phong cách riêng biệt của từng cá nhân, từ đó xây dựng nên tích cách, sở thích và thế giới quan của từng người. Hãy cũng Viviane khám phá và tìm hiểu bản thân qua việc lựa chọn một mẫu nội y các bạn nhé!

Nội y màu hồng

Những cô nàng thích nội y màu hồng thường có tính cách tiểu thư, thích sự lãng mạn, nhẹ nhàng. Những người thích nội y màu hồng thường mong muốn được bảo vệ, được đối xử đặc biệt và những ưu ái trong cuộc sống. Nếu bạn là cô gái của màu hồng, bạn luôn muốn yêu, được yêu, được cảm giác an toàn và có thể biến mình thành một cô gái mong manh, yếu đuối. Người thích màu hồng cũng khá quyến rũ và nhẹ nhàng.

Quần chip trắng hoặc đơn màu

Đây là biểu tượng của sự thuần khiết, ngây thơ. Nếu để ý, bạn sẽ thấy ẩn giấu sau sự nhút nhát, e thẹn mà họ thể hiện là một tính cách đặc biệt. Họ sẵn sàng chờ đơị một cách kiên nhẫn để được chú ý, sau đó dần dần khiến đối phương phải quan tâm, tìm hiểu mình. Trên thực tế, tuýp người này là những người khá thẳng thắn, và khi đã có cơ hội để trình bày, họ thường không giấu giếm những suy tưởng của bản thân.Đối với nửa kia, họ thích một người có tính thẳng thắn, thoải mái, có chí tiến thủ, có thu nhập ổn định.

Nội y màu sắc, sặc sỡ

Những loại nội y này dành cho các cô nàng năng động và cá tính. Họ thường thích chủ động và dẫn dắt người khác bằng những suy nghĩ chủ quan của mình. Đây là tuýp người khát khao tự do, phóng khoáng, ghét sự khuôn khổ tù túng, ngột ngạt. Và đặc biệt nàng sẽ rất nóng bỏng trong “chuyện ấy”. Những cô nàng này sẽ dễ bị chinh phục bởi các anh chàng phá cách, có cá tính mạnh.

Nội y ren đen quyến rũ

Màu sắc trang nghiêm và ấn tượng mà không cần phải quá mức phô trương. Những người yêu màu đen mang đến một cái nhìn bí ẩn nhưng ẩn chứa trong đó là một nội tâm khá phong phú và sâu sắc. Người yêu màu đen e ngại những mối quan hệ giao tiếp quá rộng cũng như không thích bị người khác nhìn thấy suy nghĩ của mình. Chính vì thế, con người của màu đen thường không mấy thích thú với việc giao lưu với những người xung quanh. Bên cạnh đó, nội y ren đen lại mang lại quyến rũ và đầy mê hoặc của phụ nữ. Quần ren đen có tác dụng kích thích rất mãnh liệt đối với nam giới. Do đó, người thích chip ren đen là người muốn chinh phục nam giới rất mạnh mẽ và mãnh liệt.

Nội y rộng rãi, đơn giản

Kiểu nội y này dành cho những cô gái yêu sự bình yên, dung di. Họ không yêu cầu đối phương phải ga lăng, lãng mạn, nhưng tuyệt đối họ sẽ không bao giờ tha thứ cho hành động phản bội. Những cô nàng này thường rất chung thủy và không thích phiêu lưu trong chuyện tình yêu.

Nôi y hoa văn, nhiều họa tiết

Kiểu nội y này phù hợp với những cô nàng dễ thương, đáng yêu thích làm những điều ngọt ngào. Nhưng với vấn đề tình yêu và tình ái đều muốn giữ trong lòng. Đây là mẫu phụ nữ khá thụ động, mang tâm lý chờ đợi, và sợ bị tổn thương. Phụ nữ thích mặc nội y họa tiết thường không dám mạo hiểm, thử nghiệm và rất giữ gìn. Mẫu người này, khi quyết định sai một điều gì đó thường hay hối hận, oán trách và không ngừng giày vò bản thân mình.

Thế đấy, nội y không đơn thuần chỉ là đồ lót, nó còn góp phần định hình tính cách của người mặc thông qua việc chọn lựa màu sắc, hoa văn. Nội y giúp bạn hiểu rõ bản thân mình được gì, thiếu gì rồi từ đó dần hoàn thiện mình hơn. Chúc các bạn luôn chọn những món nội y hoàn hảo, phù hợp với tính cách để luôn trở nên xinh đẹp và sắc sảo nhé!

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing