0 comments / Posted on by Viviane Vietnam

Underwear is often considered unimportant costumes for many men thinking “wear and no one knows how.” However, this is completely wrong idea.  The selection of styles, materials mismatch will cause men had difficulty in mobilizing, even awkward situations.

Typically, one wearing panties in a day.  However, with people sweat much or play sports, this time should be reduced to half a day. 

April Masini - a fashion expert in the US advises:  “Once a month, check and throw it down the panties were old, worn, torn, stain stick.  Do not regret because they look very terrible.  Please turn on frequently change underwear into a habit, like that haircut."

Men are usually afraid to change up his normally associated with a single type of underwear. However, Viviane’s advice is to choose underwear with a variety of colors, materials, cuts and different styles, each of which at least one.  This will help men be more confident in any situations.

Basically, men’s underwear has the following types.


1. Brief

Brief is the most popular with man. In the past, Brief was only used with one white tone.  Nowadays, it is improved colors and materials very much to suit the needs of users. Brief is widely selected by ability embraces the body, front and back fully protected and still keep the thigh is very comfortable and cool. It suits to wear everyday and sports activities.

Brief is a must-have in men’s wardrobe.


2. Boxer

Boxer pants favored by many men because of the cool and comfortable movement. This type has no effect sensitive part much support as both of those, but they create ventilation and easy to take off, even more. Boxer is like a small short, full coverage of hips, appropriate when worn with wide trousers shaped or kaki.
Spacious and comfortable are the advantages of Boxer.


3. Boxer - Brief 

This the perfect combination of Boxer and Brief. It is designed to improve advantages and disadvantages of two type’s underwear above. Boxer brief is quite like Boxer. Boxer Briefs are thigh-length pants, tight body to help protect sensitive components from contact with rough fabrics.  Part of the title of this kind is usually waist pants should fit most types of clothing to wear outside. They create a sense of comfort equivalent triangular pants, you will always be confident in any cases.


4. Trunk

Trunks are pants “hybrid” between Boxer and Briefs without the heap of fabric. Identifying characteristics of this type of clothing is that it has a square, rather short length pants thigh as the two remaining categories.  Ability to cover and protect the population barely making it the dominant style in comparison with two types of pants “parents”.  They also avoid being broken up front pants that Boxer or encountered.  This pants suit everyday wear, go to parties and moderate-intensity sports.

5. Jockstraps

Jockstraps only supports shielding the front during the entire uncovered later.  Some models have the ability to put more trophy support and protection for sensitive parts.  Because of these characteristics, Jockstraps suitable for sports and dress intense bouquet.

Understanding what men need, Viviane is always willing to support as well as give advices to bring men fashionable lingeries, high quality materials, all above Viviane wishes to bring men the convenience and comfort.  Be a gentleman not only your appearance but your underwear that makes you become perfect.
Quần lót thường bị coi là trang phục không mấy quan trọng đối với nhiều đàn ông bởi ý nghĩ "mặc thế nào cũng không ai biết" Song, đây là ý nghĩ hoàn toàn sai lầm. Việc lựa chọn kiểu dáng, chất liệu... không phù hợp sẽ khiến nam giới gặp khó khăn khi vận động, thậm chí rơi vào những hoàn cảnh khó xử.

Thông thường, một chiếc quần lót được mặc trong một ngày. Tuy nhiên với những người hay đổ mồ hôi hoặc chơi thể thao, thời gian này nên giảm xuống còn một nửa. 

April Masini - một chuyên gia về thời trang tại Mỹ khuyên: " Mỗi tháng một lần, hãy kiểm tra và vứt bớt những chiếc quần lót đã cũ, sờn, rách, bám nhiều vết bẩn. Đừng tiếc rẻ bởi chúng trông rất kinh khủng. Bạn hãy biến việc thay đổi đồ lót thành một thói quen, giống như cắt tóc vậy."

Các chàng hay ngại thay đổi và chỉ gắn mình với một loại quần lót duy nhất. Tuy vậy, Viviane khuyên chàng hãy chọn đồ có màu sắc, chất liệu, đường cắt và phong cách khác nhau, mỗi loại ít nhất một chiếc. Điều này sẽ giúp phái mạnh tự tin hơn trong nhiều trường hợp.

Về cơ bản, underwear nam có những loại sau:

1. Brief

Đây là loại cơ bản và phổ biến nhất trong số các loại underwear dành cho nam. Trước đây, quần Brief chỉ được sử dụng với một tông màu duy nhất là màu trắng. Ngày nay, chúng được cải tiến rất nhiều về màu sắc và chất liệu để phù hợp với nhu cầu của người sử dụng. Quần Brief có tác dụng "nâng đỡ " cần thiết cho cơ thể, " tôn dáng" hiệu quả. Đặc biệt, chúng hỗ trợ bạn rất nhiều, nhất là trong các hoạt động thể thao.
Gần như người đàn ông nào cũng có ít nhất một cặp quần Brief trong tủ đồ lót của mình.

2. Boxer

Boxer là loại đồ lót rộng rãi không có "hỗ trợ" và thoáng rộng hơn rất nhiều so với bất kỳ loại đồ lót nào khác. Có hình dáng giống như một chiếc quần đùi nhỏ, boxer giúp che một phần dùi và toàn bộ mông. Boxer có thể được sử dụng khi diện chung với quần kaki.

Rộng rãi và thoải mái là những ưu điểm của quần Boxer.

3. Boxer - Brief 

Đây phải nói là sự kết hợp 2 in 1 khá hoản hảo giữa hai loại quần boxer và brief. Nó hỗ trợ khắc phục ưu, nhược điểm của hai loại quần trên một cách tối đa. Boxer brief kiểu dáng khá giống với boxer. Nhưng tính năng của nó vừa thoải mái, rộng rãi như boxer lại có khả năng ôm sát và tạo dáng như brief. Các chàng công sở nên sắm một vài chiếc boxer briefs để mặc cùng với quần tây bó sát, sản phẩm này sẽ giúp bạn tránh được những trường hợp đỏ mặt vì vết hằn của đồ lót mà vẫn có thể tôn dáng, giúp bạn hoàn toàn tự tin.

4. Trunk

Trunk là loại quần lai giữa Boxer - Brief. Đặc điểm nhận dạng của loại quần này là nó có hình vuông, ngắn chứ không dài ngang đùi như hai loại quần còn lại. Khả năng bao phủ cùng bảo vệ vừa đủ khiến kiểu quần này chiếm ưu thế so với hai loại quần "bố mẹ". Chúng cũng tránh được tình trạng quần bị độn lên phía trước mà Boxer hay gặp phải. Loại quần này phù hợp với đồ mặc thường ngày, đi dự tiệc hay thể thao cường độ trung bình.

5. Jockstraps

Chỉ hỗ trợ che chắn bảo vệ phần trước trong khi để hở hoàn toàn bộ phần sau. Một số mẫu còn có khả năng đặt thêm cúp nâng đỡ và bảo vệ cho phần nhạy cảm. Chính vì những đặc điểm này, Jockstraps phù hợp cho các bộ môn thể thao cường độ cao và trang phục bó.

Viviane hiểu được phái mạnh cần gì và muốn gì, Viviane luôn sẵn sàng hỗ trợ cũng như tư vấn đến cánh mày râu những trang phục đồ lót thời trang, chất liệu tốt và trên hết là đem đến sự tiện lợi, thoải mái khi sử dụng chúng. Hãy trở thành một quý ông lịch lãm không chỉ bề ngoài mà ngay cả nội y bên trong. Chúng sẽ giúp bạn hoàn hảo hơn bao giờ hết.


0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing