HELLO! WE ARE VIVIANE.

OUR MISSION is to provide customers international standard products at the most competitive prices.

WHY IS VIVIANE FOUNDED?

We realize Vietnamese customers currently do not have many options to buy underwear, swimwear, sleepwear, and homewear. Some international brands are very expensive, meanwhile local brands whose products are not homogeneous. In addition, traditional markets are full of low-quality products which are not safe for users. We think that all Vietnamese customers deserve to have better shopping experience as well as use best products, thence, Viviane was officially founded for that purpose. 

WE ARE VIVIANE

Our products are designed in France and Japan and made in Vietnam following the international standard from materials, production processes to the final step are end products. Viviane's office is located in Ho Chi Minh City, we are pleased to serve customers in all provinces and cities of Vietnam.

WHY ARE VIVIANE’S PRODUCTS DESIGNED IN FRANCE AND JAPAN BUT MADE IN VIETNAM? 

As you know, in recent years, there are more and more international brands have opened their factory in third countries under the strict control of parent company. Vietnam with the advantage of low labor costs is significant saves manufacturing cost that Viviane hopes to bring customers products with affordable price as they have expected.

HAPPY SHOPPING EXPERIENCE  

At www.viviane.vn, customers can shop anytime and anywhere by using your computer, laptop, tablet or even phone. Just a few clicks and fill out the necessary information in the first time shopping, the product will be delivered to your door for you to check out and pay. 

Express delivery: Inner Ho Chi Minh City: you will receive products within 6 - 12 hours, in the suburbs of Ho Chi Minh City and other provinces you will receive products within 24-30 hours working. It is noticeable that you need to answer the phone of delivery staff.

THE VISION OF VIVIANE 

Our goal is to become No. 1 Vietnam website specializing in underwear, sleepwear, swimwear, homewear. Further, we wish to reach out to customers across Southeast Asia.XIN CHÀO! CHÚNG TÔI LÀ VIVIANE.

Sứ mệnh của chúng tôi là đem đến những sản phẩm chất lượng tiêu chuẩn quốc tế với mức giá tốt nhất.

VÌ SAO VIVIANE RA ĐỜI? 

Chúng tôi nhận thấy người tiêu dùng Việt Nam hiện chưa có nhiều sự lựa chọn khi cần mua đồ lót, đồ bơi, đồ ngủ hay đồ mặc ở nhà. Một số thương hiệu quốc tế có mức giá quá cao, các thương hiệu trong nước chất lượng sản phẩm không đồng nhất, chợ truyền thống thì tràn lan các mặt hàng chất lượng thấp không đảm bảo an toàn cho người sử dụng. Chúng tôi thiết nghĩ người tiêu dùng Việt Nam xứng đáng có những trải nghiệm mua sắm tốt hơn, sử dụng những sản phẩm chất lượng hơn và Viviane chính thức ra đời vì mục đích đó. 

CHÚNG TÔI LÀ VIVIANE

Với những sản phẩm được thiết kế từ Pháp, Nhật và sản xuất tại Việt Nam theo tiêu chuẩn chất lượng nghiêm ngặt của quốc tế về thành phần chất liệu, quy trình sản xuất cho đến khâu cuối cùng là thành phẩm. Văn phòng Viviane đặt tại Tp.HCM nhưng phục vụ khách hàng tại 63 tỉnh thành trên cả nước.

TẠI SAO THIẾT KẾ Ở PHÁP, NHẬT NHƯNG LẠI SẢN XUẤT Ở VIỆT NAM?

Như bạn đã biết những năm gần đây, ngày càng nhiều hơn các thương hiệu quốc tế mở nhà máy sản xuất của họ tại các nước thứ ba để sản xuất sản phẩm của mình dưới sự kiểm soát nghiêm ngặt của công ty mẹ . Việt Nam là một trong số đó, với lợi thế chi phí nhân công rẻ giúp tiết kiệm được đáng kể giá thành sản xuất. Viviane cũng vậy, chi phí thấp sẽ giúp Viviane đem đến cho người tiêu dùng mức giá tốt như mong đợi.

TRẢI NGHIỆM MUA SẮM THÚ VỊ  

Với website bán hàng trực tuyến www.viviane.vn, khách hàng của Viviane có thể mua sắm bất cứ lúc nào và bất cứ ở đâu trên máy vi tính, laptop, máy tính bảng hay thậm chí điện thoại. Chỉ cần vài cú click chuột và điền các thông tin cần thiết trong lần mua sắm đầu tiên, sản phẩm sẽ được giao đến tận nhà để bạn kiểm tra và thanh toán. Thời gian giao hàng là rất nhanh. Tại Tp.HCM bạn sẽ nhận được hàng trong vòng 6-12 tiếng, tại các tỉnh thành khác, thời gian sẽ là 24-30 tiếng chỉ cần bạn lưu ý trả lời điện thoại của nhân viên giao hàng. 

TẦM NHÌN CỦA VIVIANE

Mục tiêu của chúng tôi là trở thành website số 1 Việt Nam chuyên về các sản phẩm đồ lót, đồ ngủ, đồ bơi, đồ mặc ở nhà. Xa hơn nữa, chúng tôi mong muốn tiếp cận với khách hàng trên toàn khu vực Đông Nam Á.